• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • all-in tarief
  • plaatsen op elke gewenste plek

Hier vind je alle mogelijkheden om een afvalcontainer in de regio Utrecht te huren. Bij Weverwijk Containers bent je aan het juiste adres. Wij zijn al sinds begin jaren ‘70 het vertrouwde gezicht in Utrecht en omstreken. Door de tijd heen zijn we net zo nuchter gebleven. Bij ons is alles gewoon mogelijk met containers huren. Van keuzemenu’s is geen sprake, je krijgt gewoon mensen aan de telefoon!

Een afvalcontainer huren in Utrecht bij Weverwijk Regionale Milieudiensten

Welke container je ook maar nodig hebt, je bestelt deze makkelijk en snel online. Hier vind je alle containers. Bestel je voor 16.00? Dan kan deze morgen al geplaatst worden! Het staat vrij om de dagen te kiezen waarop je de container geleverd wil krijgen. Zaterdagen zijn ook goed mogelijk. Kies wat jou uitkomt en past, wij leveren!

Container huren in Utrecht

Bij Weverwijk Containers is een afvalcontainer huren meteen een totaalontzorging. Je plant wanneer de gewenste container wordt afgeleverd en wanneer de afvalcontainer weer wordt opgehaald. That’s it. Wij regelen de verwerking. Totaalprijzen. Dus nooit geen verrassingen. Denk er daarbij aan dat de juiste afvalstoffen in de container belanden. En dat containers juist geladen worden. In een stad als Utrecht kan het ook nuttig zijn naar gesloten containers te kijken. 

Is de container vol? Dan halen we deze gewoon weer op voor de deur!

Voor elke afvalstroom in Utrecht de geschikte afvalcontainer aan huis

Weverwijk levert afvalcontainers voor elke afvalstroom aan huis. Voor elke klus de juiste container dus. Van grotere hoeveelheden tuinafval, tot de rommel die vrijkomt bij een uitbouw of aanbouw. Of natuurlijk van een verhuizing, waarbij veel inboedel uiteindelijk afgevoerd moet worden. Altijd meer dan je hoopt en denkt.

Er zijn altijd meer dan genoeg containers leverbaar om je afval af te voeren. Ook in het juiste formaat. Van 3-kuubs bakken tot en met 40 kuubs bakken. Zo kan er een container geplaatst worden op de kleinste plekjes in de binnenstad van Utrecht! 

Woont u in dat kleine smalle straatje? Dan is een 3 kuubs bak vaak de oplossing! Dat is allemaal geen probleem. Twijfelt u? Neem dan even contact met ons op. Dan denken we met u mee. Denk ook om de maximale hoogte waarmee containers geladen mogen worden.

Voor de volgende afvalstromen verhuren wij als Weverwijk Containers afvalcontainers met de flexibiliteit die u nodig heeft voor uw project:

Grofvuil

Bouw & Sloopafval

Grondafval

Houtafval

Puinafval

Groen- en tuinafval

Gipsafval

Waar het uw afval wordt, wordt het ons doel hier waarde van terug te geven aan de maatschappij. Benieuwd hoe Weverwijk Containers op een duurzame wijze afval verwerkt? Lees het op hier, bij onze pagina over de afvalverwerking.

Snel een container nodig in de omgeving Utrecht, ook op zaterdag?

Voor 16.00 besteld? Morgen al geleverd! Dit geldt ook voor de zaterdagen – wel zo makkelijk, een container in het weekend! Flexibiliteit en meedenkendheid tekenen ons bedrijf. Service is een van de belangrijkste aspecten van ons bedrijf. Met meer dan 50 jaar ervaring merk je dat als klant! Vragen over een container? Geen onpersoonlijke keuzemenu’s, gewoon een medewerker aan de lijn! 

Daarom leveren we ook ‘’gewoon’’ op zaterdagen de afvalcontainers af aan de deur. Specifieke vragen? Neem contact op met ons.

Minder haast? Kies dan je gewenste dag waarop de container voor de deur afgezet wordt!

Regelgeving en vergunningen omtrent containers plaatsen gemeente Utrecht

In Utrecht is het in principe toegestaan om containers op eigen grond te plaatsen. Zodra een container in Utrecht buiten de ‘’eigen grond’’ staat, is hier een vergunning voor nodig. Alle informatie daarover en het aanvragen vind u hier: Vergunning container plaatsen gemeente Utrecht. 

In principe is houdt de gemeente Utrecht deze regels aan voor het plaatsen van containers buiten eigen grond. Dus, je hebt géén vergunning nodig als:

  1. Als de steiger of container gebruikt wordt voor het (ver)bouwen of slopen van een bouwwerk
  2. U plaatst de steiger of container buiten de binnenstad (buiten rood gebied op parkeerplattegrond)
  3. U gebruikt geen betaalde parkeerplek
  4. U gebruikt minder dan 15m2 grond
  5. U gebruikt de grond minder dan 28 dagen
  6. Er is een vrije doorgang van 1,5 meter mogelijk rondom het werkgebied

Voor de zekerheid is het altijd prettig voor het eigen gevoel de vergunning aan te vragen zoals hierboven te vinden is.

Verschillende soorten afvalcontainers in Utrecht

In de stad is het nuttig de soort container af te stemmen op je wensen. Weverwijk Containers levert alle soorten containers. Bijvoorbeeld: Gesloten containers, rolcontainers en de bekende ‘’Open Containers’’. Zo kun je ook binnen een containersoort de formaten afstemmen op de situatie waarvoor dit gevraagd is.

In Utrecht een open container huren

De meest geziene container is de open container. Met Weverwijk Containers leveren we enorme hoeveelheden open containers in de regio Utrecht de gemeenten daaromheen. Makkelijk in gebruik, bijna voor elke afvalstroom geschikt. Hier vind je alle mogelijkheden voor open containers. Tevens zijn de 3-kuubs bakken makkelijk te plaatsen in Utrecht.

Levering van gesloten containers in Utrecht

Een gesloten container huren is een veilige optie. Hiermee weet je zeker dat er geen ander afval in je container gestort wordt wanneer je even niet oplet. Alleen al dat gevoel, dat er mogelijk een verboden afvalstroom wordt gedumpt in je container is vervelend. Voorkom dit met gesloten containers in Utrecht. Helemaal makkelijk bij punten waar veel verkeer voorbij komt of in woonwijken. 

Bedrijfsafval afvoeren met rolcontainers in regio Utrecht

Als bedrijf rolcontainers inzetten voor het afvoeren van het bedrijfsafval? Vraag hier volledig vrijblijvend een offerte aan. In de omgeving Utrecht ontzorgen we vele bedrijven in het bedrijfsafval. We beschikken over twee formaten rolcontainers, naast alle andere containers. 

Rolcontainers zijn kunststoffen kliko’s die voornamelijk worden gebruikt voor bedrijfsafval. 

Weverwijk Transport 

Naast het verhuren van containers biedt Weverwijk ook nationaal en internationaal transportdiensten aan. Bekijk hier alles over onze transportmogelijkheden! 

Container nodig?

voor 16.00 uur besteld, morgen bij je huis

Samen sterk in afvalwerk

Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 9001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 14001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - VCA Weverwijk Regionale Milieudiensten - Niwo Weverwijk Regionale Milieudiensten - Erkend Leerbedrijf
mailen
bellen
bestellen
ruilen
ophalen