• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • all-in tarief
  • plaatsen op elke gewenste plek

Afvalcontainers huren in Schoonrewoerd

Bij Weverwijk Containers bent u aan het goede adres! Sinds begin jaren ‘70 zijn wij het vertrouwde gezicht als containerverhuurder in de gemeente Vijfheerenlanden. Bij ons zijn het korte lijntjes – keuzemenu’s kennen wij niet. Bij ons is het huren van een afvalcontainer tegenwoordig super makkelijk online, in de webshop. Voor 16.00 besteld? Morgen geplaatst! Dit geldt voor particulieren en de zakelijke markt. 

Een afvalcontainer huren in Schoonrewoerd?

Bij het huren van een afval container voor welke afvalstroom dan ook is ook meteen het ophalen en verwerken van het afval geregeld. Geen addertjes onder het gras, gewoon nuchter en simpel: All-in prijzen! Hierbij is het belangrijk om goed te bekijken welke materialen in uw gehuurde container mogen. Ook altijd even goed kijken hoe hoog de container geladen mag worden.

We halen de volle container snel weer op!

Welke afvalcontainer past bij je afvalstroom in Schoonrewoerd?

Als Weverwijk Containers hebben we containers voor elke afvalstroom, elke klus. Of je nu je badkamer verbouwt, de tuin grondig onderhoud verleent of een algehele verbouwing doet. En altijd voldoende voorraad om meerdere containers te leveren. En natuurlijk alle formaten containers. Evenzo gesloten containers of de ‘’normale containers’’. De containers zijn beschikbaar van de welbekende ‘’3-kuubs bakken’’ tot en met 40m3 kuubs containers. Zo is het ook mogelijk om op de parkeerplaatsen in de stad een container te plaatsen. Smalle straatjes zijn zo bij ons geen belemmering. Dat past precies met 3-kuubs containers. Het is aan te raden om niet te krap te huren, gezien de maximaal te beladen hoogte. 

Weverwijk containers biedt containers aan voor de volgende afvalstromen in Schoonrewoerd:

Dakafval

Grofvuil

Bouw & Sloopafval

Grondafval

Houtafval

Puinafval

Groen- en tuinafval

Gipsafval

Waar het uw afval wordt, wordt het ons doel hier waarde van terug te geven. Benieuwd hoe Weverwijk Containers op een duurzame wijze afval verwerkt? Lees het op hier, bij onze pagina over de afvalverwerking.

Snel een container nodig in de omgeving Schoonrewoerd, óf op zaterdag?

Voor 16.00 besteld? Morgen al geleverd! En zelfs op zaterdag doen we de leveringen. Als nuchter bedrijf met alle flexibiliteit hebben we service dan ook hoog in het vaandel staan. Vragen over een container? Dan krijgt u gewoon een persoon aan de lijn! We doen er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom leveren we ook ‘’gewoon’’ op zaterdagen de afvalcontainers af aan de deur. Specifieke vragen? Neem contact op met ons.

Minder haast? Kies dan je gewenste dag waarop de container voor de deur afgezet wordt!

Verschillende soorten afvalcontainers in Schoonrewoerd

Weverwijk containers beschikt over meerdere verschillende containers. Dit zodat er altijd een container is die past bij je situatie. Hierbij kun je denken aan: Open containers, gesloten containers en rolcontainers. Elke container heeft z’n eigen voordelen. Op basis van die wensen is het handig om een keuze te maken in het volume. 

Open container huren Schoonrewoerd

De open container die we leveren met Weverwijk Containers is de populairste container. De container die je bijna in elke straat wel een keer tegenkomt; volgestort met afval van verbouwingen of groenafval. Hier vind je alle mogelijkheden voor open containers.

Gesloten container huren in Schoonrewoerd

Als je een container nodig hebt voor in bijvoorbeeld de stad of een plek waar veel verkeer langs komt, wordt er vaak gekozen voor een gesloten container. Met een gesloten container weet je zeker dat er geen ander afval in de afvalcontainer wordt ingegooid door omstanders en is je puin afgesloten. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze gesloten containers in Schoonrewoerd.

Rolcontainer huren voor bedrijfsafval in Schoonrewoerd

Rolcontainers zijn kunststoffen kliko’s die voornamelijk worden gebruikt voor bedrijfsafval. Heeft jouw bedrijf een container nodig voor het nodige afval in de omgeving van Schoonrewoerd? Bij Weverwijk kun je deze bestellen in twee verschillende formaten. Hier vind je alle mogelijkheden voor rolcontainers in Schoonrewoerd. Hier kun je tevens direct volledig vrijblijvend een offerte aanvraag achterlaten. 

Weverwijk Transport 

Naast het verhuren van containers biedt Weverwijk ook nationaal en internationaal transportdiensten aan. Bekijk hier alles over onze transportmogelijkheden! 

Weverwijk Regionale Milieudiensten - Afvalcontainers huren in Schoonrewoerd

Samen sterk in afvalwerk

Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 9001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 14001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - VCA Weverwijk Regionale Milieudiensten - Niwo Weverwijk Regionale Milieudiensten - Erkend Leerbedrijf
mailen
bellen
bestellen
ruilen
ophalen