• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • all-in tarief
  • plaatsen op elke gewenste plek

Certificaten

Weverwijk Regionale Milieudiensten streeft naar de hoogwaardigste productieprocessen en is daarvoor door verschillende bekende (internationale) organisaties erkend. Onderstaande certificaten tonen aan dat onze productiemethoden voldoen aan de algemeen geldende normen en de talloze milieu- en veiligheidsvoorschriften.

Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO Normec Nederland

ISO Normec Nederland

Kwaliteit | Milieu | Veiligheid

Een kwaliteitsmanagementsysteem dat is gecertificeerd conform ISO 9001 regelt op welke wijze Weverwijk Regionale Miliediensten de kwaliteit van haar processen, producten, diensten en services beheerst. ISO 14001 certificering maakt inzichtelijk dat Weverwijk Regionale Miliediensten haar verantwoordelijkheid neemt ten opzichte van het milieu en dat wij ook daadwerkelijk voldoen aan milieuwetgeving die van toepassing is in onze branche.

Weverwijk Regionale Milieudiensten - VCA

VCA

Veiligheid

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met een VCA-diploma of -certificaat legt Weverwijk Regionale Miliediensten de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 9001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 14001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - VCA
mailen
bellen
bestellen
ruilen
ophalen