• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • all-in tarief
  • plaatsen op elke gewenste plek

Circulaire economie

Een circulaire economie is de ideale situatie waarin er geen afval meer bestaat. Alle grondstoffen worden hergebruikt. Hiervoor werkt het bedrijfsleven, overheid, maatschappelijke organisaties en kennisinstellingen samen om dit te bewerkstelligen. We werken met elkaar naar een circulair Nederland in 2050.

Door afval maximaal te scheiden, worden de grondstoffen voor nieuwe producten en duurzame energie geleverd. Waar afval voor jou wellicht haar waarde verliest, geven wij deze waarde terug bij Weverwijk Regionale Milieudiensten. Deze ontwikkelingen zijn belangrijk aangezien de schaarste van Grondstoffen steeds verder toeneemt in de wereld. Een belangrijk uitgangspunt van bronscheiding is om van ‘afval’ hoogwaardige grondstoffen te maken. Door afval gescheiden in te zamelen, te sorteren en te bewerken, worden allerlei waardevolle grondstoffen behouden.

Een Circulaire Economie of Kringloop Economie

We willen allemaal graag duurzame energie voor de toekomst. Iedereen is er naar op zoek. Het huidige grondstoffen gebruik is eindig, dus de oplossing voor verduurzaming zit in het hergebruiken van grondstoffen. De grondstoffen worden met een kringloopeconomie oftewel een circulaire economie volledig opnieuw ingezet in het systeem. Vaak is het niet de meest efficiënte manier om 100% te hergebruiken, maar het uitgangspunt is om het grootste gedeelte wel te hergebruiken. Op die manier kunnen we met elkaar de wereld leefbaarder maken.

Bij WRM Containers begrijpen we dat onze natuurlijke hulpbronnen niet onuitputtelijk zijn. Daarom zetten wij ons in voor het behoud van deze hulpbronnen door middel van effectieve afvalverwerking en -recycling. Onze missie is om afval te transformeren in waardevolle grondstoffen, waardoor we de basis leggen voor een duurzame toekomst.

Onze rol in Duurzaamheid

Kiezen voor WRM Containers betekent dat je kiest voor een duurzame toekomst. Wij bieden gespecialiseerde diensten voor het scheiden, sorteren en verwerken van afval, waarmee we de afvalberg verkleinen en bijdragen aan het hergebruik van materialen. Dit sluit aan bij de principes van de circulaire economie waar afval niet het einde, maar het begin van iets nieuws is.

Diverse Containeropties voor elk Project

Of je nu een kleine klus of een groot bouwproject hebt, WRM Containers heeft de perfecte oplossing. Ons uitgebreide aanbod van afzetcontainers varieert van compacte 3m3 containers tot indrukwekkende 15m3 containers, geschikt voor verschillende afvalstromen. Hiermee garanderen we dat je altijd de juiste container hebt voor jouw specifieke behoeften.

Jouw Impact begint bij WRM Containers

Elke keer dat je een container huurt bij WRM, speel je een actieve rol in de circulaire economie. Je draagt bij aan het verminderen van vervuiling en het bevorderen van duurzaamheid. Wij zorgen voor de rest: jouw afval wordt op een verantwoorde wijze verwerkt en krijgt een nieuw leven als grondstof voor toekomstige projecten.

Sluit je aan bij de Beweging

Huur hier je containers bij Weverwijk Containers. 

Weverwijk Regionale Milieudiensten - Circulaire economie

Samen sterk in afvalwerk

Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 9001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 14001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - VCA Weverwijk Regionale Milieudiensten - Niwo Weverwijk Regionale Milieudiensten - Erkend Leerbedrijf
mailen
bellen
bestellen
ruilen
ophalen