• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
 • all-in tarief
 • plaatsen op elke gewenste plek

Goedkoop en all in puincontainers bestellen

Puin op jouw bouwplaats? Dan is het handig om een puincontainer te bestellen. Maar niet zomaar eentje. Bij WRM Containers begrijpen we de ins en outs van jouw bouw- en sloopprojecten. Daarom bieden we je speciaal ontworpen, robuuste puincontainers die perfect passen bij jouw klus. Van 3 kuub tot 15 kuub – voor elke klus is er een geschikt formaat. Zo ook voor elke ruimte.

Wat mag je in de WRM puincontainers gooien?

Je mag de volgende materialen in onze puincontainer plaatsen:

 • Items van keramiek zoals wastafels en toiletten
 • Harde steensoorten, denk aan klinkers, betonpuin, tegels en dakpannen
 • Maximaal 10% van de inhoud kan uit kalkzandsteen bestaan
 • Puur, onvervuild grind
 • Tot 10% zand is toegestaan
 • Zorg ervoor dat ten minste 90% van de inhoud bestaat uit puur puin, en let op dat de afmetingen niet groter zijn dan 100 x 100 cm

Wat past er niet in onze puincontainer?

Gelieve de volgende materialen buiten onze containers te houden:

 • Gips en andere zachte steensoorten
 • Gasbeton
 • Materialen die asbest bevatten of erop lijken
 • Gevaarlijke of specifiek chemische afvalstoffen
 • Vervuilende items zoals papier, hout of kunststof
 • Asfalt
 • Grond

Meer maten beschikbaar voor jouw puinafvoer behoeften
Bij WRM Containers bieden we diverse afmetingen voor jouw puinverwijderings behoeften. Onze puincontainers zijn verkrijgbaar in 3m3, 6m3, 12m3 en 15m3.

Het juist inschatten van de hoeveelheid puin die je hebt, is cruciaal om onvoorziene kosten of extra ledigingen te voorkomen. Als je twijfelt over de juiste maat van de container, helpen we je graag verder. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Puincontainers huren bij WRM – Transparante All-in prijzenWeverwijk containers Schoonrewoerd, regio Utrecht

Bij WRM Containers bieden we je de mogelijkheid om containers online te huren tegen duidelijke All-in prijzen. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent, zonder verborgen kosten. Ben je zakelijk geïnteresseerd in het bestellen van puincontainers? We staan klaar om je verder te helpen. In onze webshop zie je direct de all-in prijzen en je kunt zelf kiezen wanneer de container wordt opgehaald: na de huurperiode, tussentijds, of wanneer het jou uitkomt. Mocht je planning veranderen, geef ons dan even een seintje. Onze containers zijn er om jouw werkzaamheden te vergemakkelijken. Nadat de container vol is, zorgen wij voor het recyclen van het puin, gericht op hergebruik en bijdragen aan een circulaire economie. Specifiek voor puinafvoer, zet WRM bijna al het puin om in gecertificeerd menggranulaat. Heb je na de sloop ook behoefte aan leveringen van menggranulaat? Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor gecombineerde leveringen.

Bijdrage aan een groenere wereldPuinafval containers bij Weverwijk Containers

Bij ons staat duurzaamheid centraal. Zodra jouw container vol is, gaan we verder dan alleen het afvoeren van het puin. We recyclen zoveel mogelijk materiaal en streven naar een circulaire economie.

Een kleinere puincontainer huren

In bepaalde situaties, zoals in stedelijke gebieden of smalle steegjes, kan het nodig zijn om te kiezen voor een compactere puincontainer. Dan is een 3m³ puincontainer van WRM Containers vaak een ideale oplossing. Maar ook onze 6m³ container kan in zulke omstandigheden perfect van pas komen. De reden hiervoor kan verschillen. Het is namelijk zo dat 12m3 containers en 15m3 containers voor puin, afgezet moeten worden met een haakarm. Deze hebben per definitie meer ruimte nodig om de containers af te kunnen zetten. De portaalvrachtwagens zijn veel gemakkelijker in compacte ruimtes in te zetten.

Verschil tussen containers voor bouw- en sloopafval en puincontainers

Het is begrijpelijk dat er soms verwarring optreedt tussen containers voor bouw- en sloopafval en puincontainers. In puincontainers hoort voornamelijk hard en zuiver materiaal. Hierdoor is het recyclingproces efficiënter. Daarentegen zijn containers voor bouw- en sloopafval bestemd voor een gemengde lading van diverse bouwmaterialen. Puincontainers van WRM zijn daarentegen speciaal voor stevig, vaak steenachtig, afval. Voor het beste resultaat in afvalverwijdering en recycling, is het cruciaal de juiste container te selecteren afhankelijk van wat jouw project genereert. Meer weten over bouw- en sloopafval containers?

Voordelige all-in tarieven – goedkoop een puincontainer huren

Bij WRM Containers profiteer je van voordelige tarieven voor puincontainers Wij streven ernaar de prijzen van onze puincontainers altijd concurrerend te houden. Dankzij ons efficiënte recyclingproces, waarbij we het puin optimaal hergebruiken, kunnen we dit realiseren. Dit voordeel geven we graag door aan jou, wat je terugziet in onze scherpe tarieven. Daarnaast staat service bij ons hoog in het vaandel: vóór 16.00 uur besteld? Dan leveren we morgen al!

Richtlijnen voor het plaatsen en beladen van puincontainers

Enkele aandachtspunten bij het plaatsen van een container:

Een 12m3 container vereist ongeveer 15m vrije ruimte voor plaatsing. Kleinere formaten hebben uiteraard minder ruimte nodig. Containers vanaf 12m3 worden geplaatst met een “Haakarm”, terwijl containers tot 12m3 worden geplaatst met portaalvrachtwagens. Bij het vullen van de container, adviseren we je het puin gelijkmatig te verspreiden. Dit bevordert de efficiëntie bij het afvoeren.

Controleer de lokale regelgeving in jouw gemeente omtrent het plaatsen van containers. Soms is een vergunning nodig, en in andere gevallen volstaat een melding. Dit is vooral van belang als de container niet op eigen terrein wordt geplaatst. Wanneer je dus gebruik gaat maken van een parkeerplaats bijvoorbeeld.

Weverwijk Regionale Milieudiensten - Goedkoop en all in puincontainers bestellen

Samen sterk in afvalwerk

Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 9001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 14001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - VCA Weverwijk Regionale Milieudiensten - Niwo Weverwijk Regionale Milieudiensten - Erkend Leerbedrijf
mailen
bellen
bestellen
ruilen
ophalen