• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • all-in tarief
  • plaatsen op elke gewenste plek

Maak kennis met onze helden:

Over Weverwijk Regionale Milieudiensten

Weverwijk Regionale Milieudiensten: Meer dan 50 jaar thuis in afvalverwerking in Schoonrewoerd

Sinds begin jaren ’70 houdt ons zelfstandige familiebedrijf zich bezig met de inzameling, recycling en het transport van afvalstoffen met de nadruk op bouwafval, sloopafval en bedrijfsafval. Weverwijk Regionale Milieudiensten heeft de ervaring en de mogelijkheden voor een efficiënte aanpak bij het transporteren en recyclen van veel soorten afvalstoffen. Hiertoe hebben wij o.a. de beschikking over een ruim en gevarieerd wagenpark. Tot onze opdrachtgevers behoren bouw- en aannemingsbedrijven, overheden, producenten van primaire en secundaire grondstoffen, particulieren en overige bedrijven.

Weverwijk Regionale Milieudiensten

Wij onderscheiden ons door werkzaamheden te verrichten met een grote mate van flexibiliteit, snelheid en een praktische instelling. Daarnaast bieden wij je altijd een passende maatwerkoplossing voor al je afvalstromen. We zijn al jaar en dag gevestigd in de regio Vijfheerenlanden, in Schoonrewoerd. Onder Utrecht.

Certificaten

Weverwijk Regionale Milieudiensten streeft naar de hoogwaardigste productieprocessen en is door verschillende bekende (internationale) organisaties daarvoor erkend. Diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001 en VCA, tonen aan dat onze productiemethoden voldoen aan de algemeen geldende normen en de talloze milieu- en veiligheidsvoorschriften.

Bijdragen aan een

beter klimaat?

Kom ons team versterken!

BEKIJK VACATURES

Bijdragen

aan een beter

klimaat?

Kom ons team versterken!

BEKIJK VACATURES

Samen sterk in afvalwerk

Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 9001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 14001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - VCA Weverwijk Regionale Milieudiensten - Niwo Weverwijk Regionale Milieudiensten - Erkend Leerbedrijf
mailen
bellen
bestellen
ruilen
ophalen