• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • all-in tarief
  • plaatsen op elke gewenste plek

Davi Andriessen

Shovelmachinist

Hoe ben je bij WRM terecht gekomen?

Ik werkte al een aantal jaren in de recycling toen ik hoorde dat ze bij Weverwijk op zoek waren naar een Shovelmachinist. Ik kende bij Weverwijk al een aantal mensen, dus was de stap voor een gesprek niet zo moeilijk.

Inmiddels werk ik dagelijks op een Jungby L 18, een beest van een machine. Ik werk al meer dan 30 jaar met kranen, shovels, en andere machines. Bij Weverwijk Regionale Milieudiensten hebben ze diverse machines waar ik weleens op werk, maar 95% op de shovel.

Waarom is het werken bij Weverwijk zo leuk?

Weverwijk is een echt familiebedrijf met korte lijnen, dus is er altijd wat te doen op de werkvloer. Verder heb ik fijne collega’s en kom ik ook regelmatig met leuke mensen in contact die afval aan komen leveren.

Noem eens een uniek punt van jouw werk

Dat ik een steentje mag bijdragen om de diverse inkomende afvalstromen te sorteren en zo netjes mogelijk te bewerken voor de eindverwerking en uiteindelijk hergebruik.

Weverwijk Regionale Milieudiensten - Davi Andriessen

Andere medewerkers

WRM Nederland - Wim Uitenbogaard
Combinatie chauffeur portaalwagen
Wim Uitenbogaard
Lees artikel
WRM Nederland - Enrico Heijkoop
Planner portaalwagens
Enrico Heijkoop
Lees artikel

Samen sterk in afvalwerk

Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 9001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 14001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - VCA Weverwijk Regionale Milieudiensten - Niwo Weverwijk Regionale Milieudiensten - Erkend Leerbedrijf
mailen
bellen
bestellen
ruilen
ophalen