• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • all-in tarief
  • plaatsen op elke gewenste plek

Jo van Lit

Kraanmachinist

Na 35 jaar hoofdzakelijk als stratenmaker en ook gedeeltelijk als machinist werkzaam te zijn geweest, heb ik in 2017 gesolliciteerd bij Weverwijk Regionale Milieudiensten in Schoonrewoerd. Ik ben hier begonnen als shovelmachinist en na twee jaar overgestapt naar kraanmachinist op de sorteerafdeling, waar ik nu nog steeds met plezier mijn werk doe. Onze werkzaamheden zijn in het algemeen: het sorteren van aangeleverde afvalstromen, laden van containers en walkingfloors, laden van verkleiningsmachine (shredder) en voeden van de sorteerlijn.

Wat maakt Weverwijk zo uniek?

Werken bij Weverwijk Regionale Milieudiensten (WRM) is geen dag hetzelfde! Het is altijd weer een verrassing wat er op een dag gaat gebeuren. De werksfeer vind ik erg prettig, met een team van fijne en leuke gemotiveerde collega’s.

Weverwijk Regionale Milieudiensten - Jo van Lit

Andere medewerkers

WRM Nederland - Wim Uitenbogaard
Combinatie chauffeur portaalwagen
Wim Uitenbogaard
Lees artikel
WRM Nederland - Enrico Heijkoop
Planner portaalwagens
Enrico Heijkoop
Lees artikel

Samen sterk in afvalwerk

Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 9001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 14001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - VCA Weverwijk Regionale Milieudiensten - Niwo Weverwijk Regionale Milieudiensten - Erkend Leerbedrijf
mailen
bellen
bestellen
ruilen
ophalen