• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
 • all-in tarief
 • plaatsen op elke gewenste plek

Veel gestelde vragen

De prijzen zoals vermeld zijn inclusief btw, het plaatsen en ophalen van je container en het verwerken van je afvalstroom.
Een afvalcontainer bestellen kan op de bestelpagina. Je kunt online je gegevens invullen en vervolgens online je bestelling plaatsen.
Je kunt betalen met iDeal, veilig via je eigen bank. iDeal wordt op dit moment ondersteund door de volgende banken:
 • Rabobank
 • ABN Amro Bank
 • Fortis
 • Friesland Bank
 • ING
 • SNS Bank
 • ASN Bank
 • SNS Regio Bank
 • Triodos Bank
Kijk op www.ideal.nl voor meer informatie over deze dienst.
Aan Ideal zijn voor jou geen kosten verbonden.
Dit verschilt per gemeente. Meer informatie hierover kun je bij de desbetreffende gemeente opvragen. Je bent als huurder zelf verantwoordelijk voor een eventuele vergunning.
Nee, je hoeft niet aanwezig te zijn. Indien je een specifieke locatie in gedachte hebt, dan moet deze plaats vrij zijn en moet je wel aanwezig zijn om deze plaats aan te geven.
Nee, de container moet blijven staan zoals de chauffeur hem heeft neergezet. Als de container toch verplaatst is, waardoor de chauffeur hem niet kan meenemen, wordt er een misrit berekend.
Nee, op dit moment (nog) niet. Wellicht dat we dit in de toekomst wel willen gaan aanbieden.
Jij bent als huurder van de container ten allen tijden verantwoordelijk in geval van brandschade, lakschade, diefstal en overige calamiteiten.
De container mag maximaal 30 cm boven de rand beladen zijn. Bij overschrijding blijft de container staan en worden extra kosten in rekening gebracht.
Je kunt bij ons een voorkeur van tijd aangeven, in de ochtend of in de middag. In de ochtend is dat van 08.00 uur t/m 12.00 uur en in de middag kan dat tussen 12.30 uur en 17.00 uur. Indien je een tijdstip wilt afspreken, streven wij ernaar om dit uit te voeren. LET OP! Wij hebben te maken met planningen en verkeersdrukte en kunnen daarom geen garantie van tijdstip geven.
Je kunt online aangeven dat je container vol en gereed is om op te halen dat kan via de homepagina met de optie "container ophalen". Je kunt ook bellen naar 0345 64 12 66.
Je huurt een container voor een minimale periode van 4 weken. De prijs die je betaalt in onze webshop is berekend op 4 weken huren.
Wil je de container langer huren dan 4 weken is dat natuurlijk ook mogelijk. Je ontvangt van ons in de derde huur week een herinneringsmail met daarin de vermelding dat de container binnenkort wordt opgehaald. In deze mail zit een link waar je op kunt klikken om de huurperiode van de container te verlengen. Je wordt dan doorgeleid naar de verleng pagina. Op deze pagina kun je de verleng periode van je container verlengen voor 2,50 Euro per dag per container. Je dient de verlenging wel door te voeren voor 16.00 van de laatste huur dag, anders zal je container alsnog opgehaald worden.

Heb je nog een vraag?
Neem dan contact met ons op.

Samen sterk in afvalwerk

Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 9001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 14001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - VCA Weverwijk Regionale Milieudiensten - Niwo Weverwijk Regionale Milieudiensten - Erkend Leerbedrijf
mailen
bellen
bestellen
ruilen
ophalen