• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
 • all-in tarief
 • plaatsen op elke gewenste plek

Veel gestelde vragen

De prijzen zoals vermeld zijn inclusief btw, het plaatsen en ophalen van uw container en het verwerken van uw afvalstroom.
Een afvalcontainer bestellen kan op de bestelpagina. U kunt online uw gegevens invullen en vervolgens online uw bestelling plaatsen.
U kunt betalen met iDeal, veilig via uw eigen bank. iDeal wordt op dit moment ondersteund door de volgende banken:
 • Rabobank
 • ABN Amro Bank
 • Fortis
 • Friesland Bank
 • ING
 • SNS Bank
 • ASN Bank
 • SNS Regio Bank
 • Triodos Bank
Kijk op www.ideal.nl voor meer informatie over deze dienst.
Aan Ideal zijn voor u geen kosten verbonden.
Dit verschilt per gemeente. Meer informatie hierover kunt u bij de desbetreffende gemeente opvragen. U bent als huurder zelf verantwoordelijk voor een eventuele vergunning.
Nee, u hoeft niet aanwezig te zijn. Indien u een specifieke locatie in gedachte heeft, dan moet deze plaats vrij zijn en moet u wel aanwezig zijn om deze plaats aan te geven.
Nee, de container moet blijven staan zoals de chauffeur hem heeft neergezet. Als de container toch verplaatst is, waardoor de chauffeur hem niet kan meenemen, wordt er een misrit berekend.
Nee, op dit moment (nog) niet. Wellicht dat we dit in de toekomst wel willen gaan aanbieden.
U als huurder van de container bent ten allen tijden verantwoordelijk in geval van brandschade, lakschade, diefstal en overige calamiteiten.
De container mag maximaal 30 cm boven de rand beladen zijn. Bij overschrijding blijft de container staan en worden extra kosten in rekening gebracht.
U kunt bij ons een voorkeur van tijd aangeven, in de ochtend of in de middag. In de ochtend is dat van 08.00 uur t/m 12.00 uur en in de middag kan dat tussen 12.30 uur en 17.00 uur. Indien u een tijdstip wilt afspreken, streven wij ernaar om dit uit te voeren. LET OP! Wij hebben te maken met planningen en verkeersdrukte en kunnen daarom geen garantie van tijdstip geven.
Uw kunt online aangeven dat uw container vol en gereed is om op te halen dat kan via de homepagina met de optie "container ophalen". U kunt ook bellen naar 0345 64 12 66.
U huurt een container voor een minimale periode van 4 weken. De prijs die u betaald in onze webshop is berekend op 4 weken huren.
Wilt u de container langer huren dan 4 weken is dat natuurlijk ook mogelijk. U ontvangt van ons in de derde huur week een herinneringsmail met daarin de vermelding dat de container binnenkort wordt opgehaald. In deze mail zit een link waar u op kunt klikken om de huurperiode van de container te verlengen. U wordt dan doorgeleid naar de verleng pagina. Op deze pagina kunt u de verleng periode van uw container verlengen voor 2,50 Euro per dag per container. U dient de verlenging wel door te voeren voor 16.00 van de laatste huur dag, anders zal uw container alsnog opgehaald worden.

Heeft u nog een vraag?
Neem dan contact met ons op.

Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 9001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 14001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - VCA