Rolcontainer huren?

Offerte aanvragen
 • voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
 • all-in tarief
 • plaatsen op elke gewenste plek

Rolcontainers

Rolcontainers zijn een uitstekende manier om grote hoeveelheden afval gescheiden op te vangen. Veelal worden rolcontainers ingezet door bedrijven om afval gescheiden in te zamelen. Bij Weverwijk Regionale Milieudiensten huur je makkelijk een rolcontainer voor bedrijfsafval én papier. Wil je persoonlijk advies over rolcontainers? Neem contact met ons op. Dan helpen we je graag verder.

Afval scheiden en recyclen met rolcontainers op een verantwoorde manier

Weverwijk Regionale Milieudiensten gaat steeds duurzamer te werk met het uitzetten van rolcontainers in Midden-Nederland. Weverwijk is sterk in het scheiden van recyclebare afvalstromen voor hergebruik. We zijn een voorloper van verduurzaming door recyclen in Midden-Nederland mede door onze 50 jaar ervaring in deze industrie.

Beloning voor het scheiden van bedrijfsafval

Voor het gescheiden aanleveren van afvalstromen word je beloond. Alleen voor het restafval krijg je een factuur, in plaats van een all in tarief, een huur- en ledigingstarief. Onder restafval verstaan wij het afval dat niet onder de recyclebare stromen valt. Op deze manier ben je altijd voordeliger uit bij Weverwijk Regionale Milieudiensten. Het ingezamelde bedrijfsafval wordt vervolgens verwerkt tot restafval. Dit afval is namelijk niet meteen te recyclen. De energie van de verbranding die dit oplevert, wordt vervolgens weer gebruikt als energiebron!

Op die manier draag je bij aan een beter milieu en betaal je ook nog minder.

Rolcontainers in diverse formaten

Bij Weverwijk Regionale Milieudiensten bieden we makkelijk verrijdbare containers aan in diverse formaten. Zowel voor de grotere hoeveelheden als de kleinere hoeveelheden bedrijfsafval. We hebben rolcontainers van 240 liter tot 1600 liter.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op indien je een rolcontainer wilt bestellen. Dan doen we je een passend aanbod!

  Offerte aanvraag Rolcontainer

  Inhoud

  240 liter360 liter660 liter770 liter1100 liter1300 liter1600 liter

  Gebruik

  BedrijfsafvalPapier

  Legen

  1x per week1x per 2 weken1x per maand

  Uw gegevens

  Plaatsingsadres

  Eventuele vragen/opmerkingen

  Samen sterk in afvalwerk

  Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 9001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 14001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - VCA Weverwijk Regionale Milieudiensten - Niwo Weverwijk Regionale Milieudiensten - Erkend Leerbedrijf
  mailen
  bellen
  bestellen
  ruilen
  ophalen