• voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • all-in tarief
  • plaatsen op elke gewenste plek

In dit artikel

Wereldmilieudag van Ivoorkust naar Schoonrewoerd – Samen tegen zwerfafval

Op 5 juni ”vieren” we Wereld Milieudag, een belangrijk moment waarop we wereldwijd stilstaan bij de cruciale rol die het milieu speelt in ons dagelijks leven. Bij WRM Containers in Schoonrewoerd begrijpen we de urgentie van deze kwestie en zijn we vastberaden om actie te ondernemen om een betere toekomst zonder zwerfafval te creëren. Juist als containerverhuurder hebben we hier het voortouw in te nemen.

Wereldmilieudag WRM

Onze inzet voor een schonere toekomst: het bevorderen van een circulaire economie

Een van de belangrijkste aspecten van onze aanpak is het bevorderen van een circulaire economie. Bij WRM Containers geloven we dat afval niet het einde van de levenscyclus hoeft te betekenen. Daarom hebben we geïnvesteerd in hoogwaardige containers die ontworpen zijn om lang mee te gaan. Door hun duurzaamheid kunnen ze herhaaldelijk worden gebruikt, waardoor de noodzaak van wegwerpverpakkingen wordt verminderd. Bovendien stimuleren we actief het hergebruik en de recycling van materialen, zodat waardevolle grondstoffen niet verloren gaan en een tweede leven krijgen.

Bewustwording en educatie als wapen tegen vervuiling

Daarnaast hebben we ons gericht op bewustwording en educatie. We geloven dat verandering begint met kennis en begrip. Daarom werken we nauw samen met onze klanten, medewerkers en lokale gemeenschappen om hen bewust te maken van de impact van zwerfafval en het belang van verantwoord afvalbeheer. We organiseren workshops, delen informatiemateriaal en ondersteunen lokale initiatieven om mensen te inspireren en actief te betrekken bij het behoud van onze kostbare leefomgeving.

Samenwerken voor een schonere toekomst

Bovendien nemen we deel aan schoonmaakacties en werken we samen met lokale autoriteiten om hotspots van zwerfafval aan te pakken. Door samen te werken met andere belanghebbenden kunnen we gezamenlijk een grotere impact hebben en een schonere toekomst realiseren.

Onze voortrekkersrol #beatplasticpollution

Wereld Milieudag is een herinnering aan de verantwoordelijkheid die we hebben om onze planeet te beschermen voor toekomstige generaties. Bij WRM Containers Schoonrewoerd zijn we vastbesloten om hierin een voortrekkersrol te spelen. We blijven innoveren, samenwerken en onze inspanningen vergroten om een wereld zonder zwerfafval te creëren.

Doe mee aan de strijd tegen zwerfafval

Op deze Wereld Milieudag roepen we iedereen op om deel te nemen aan deze belangrijke strijd. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en bouwen aan een betere toekomst voor ons allemaal. Laten we het voorbeeld volgen van WRM Containers en samenwerken voor een schone en duurzame leefomgeving voor mens en dier, voor een beter morgen.

Wat ga jij bijdragen?

Samen sterk in afvalwerk

Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 9001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - ISO 14001 Normec Nederland Weverwijk Regionale Milieudiensten - VCA Weverwijk Regionale Milieudiensten - Niwo Weverwijk Regionale Milieudiensten - Erkend Leerbedrijf
mailen
bellen
bestellen
ruilen
ophalen